Skinn3r Napisano 30 Czerwca 2019 Share Napisano 30 Czerwca 2019 (edytowane) Warsztat w skrócie.. Kilka lat temu zacząłem dłubać sobie tzw. Dumvee czyli pustynną modyfikację HMMWV. Jako, że w 1/72 nie ma szału w kwestii producentów modeli czy ilości konwersji i bajerów, to trzeba samemu dłubać wszystko co "niestandardowe". No i tak wydłubałem to: Cześć "bambetli" jest z zestawu T-Model A72001 - chyba jedyny taki zestaw do 1/72.. Edytowane 30 Czerwca 2019 przez Skinn3r 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 23 Lipca 2019 Autor Share Napisano 23 Lipca 2019 Nadwozie dostało wash i trochę brudku, ale bez pigmentowania, jak ogarnę całość to wrzucę fotkę. Póki co całe podwozie zostało wybrudzone i zapiaszczone, wkleiłem skrzynki w uchwyt na obrotnicy, "spiąłem" ze sobą kufer i kanistry, i zacząłem malować kolejne bambetle.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jery Napisano 23 Lipca 2019 Share Napisano 23 Lipca 2019 Ciekawy temat i fajna robota, podoba się. Nie wiem czy wnętrze nie powinno być zielone, chłopaki od Humvee tak malują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 23 Lipca 2019 Autor Share Napisano 23 Lipca 2019 36 minut temu, Jery napisał: Ciekawy temat i fajna robota, podoba się. Nie wiem czy wnętrze nie powinno być zielone, chłopaki od Humvee tak malują. Wszystko zależy od wersji i na podstawie czego była budowana Model jest budowany pod okiem "chłopaków od Humvee" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi