Gość Napisano 18 Marca 2008 Share Napisano 18 Marca 2008 (edytowane) No tej maszyny przedstawiać nie trzeba...chyba zna ją każdy.Dziwię się że jeszcze nie był wspomniany na forum inaczej niż rozmowa o modelach. Airwolf czyli kiedyś najwspanialszy najnowocześniejszy najlepszy najładniejszy śmigłowiec dla każdego dziesięciolatka...sam oglądałem każdy odcinek...aż łezka się w oku kręci...maszynka miała dopalacze,wysuwane karabiny maszynowe, i wysuwaną wyrzutnię pocisków pod kadłubem.Oczywiście była stealth i osiągała prędkość naddźwiękową. No ciężko się nie zakochać zwłaszcza że był to bardzo ładny śmigłowiec. Nadal ma wielu fanów, o czym będzie później.To już nie śmigłowiec-to kult!...Dość gadania...teraz fotki.Jak znajdę coś jeszcze to wrzucę... A tu strona poświęcona budowie repliki 1:1 tego śmigłowca(oryginał był wykorzystywany jako śmigłowiec ratunkowy,rozbił się). Grupka fanów postanowiła zbudować Airwolfa używając zezłomowanego Bella 222. http://projects.airwolf.tv/ssmockup/index.html Edytowane 18 Marca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 18 Marca 2008 Share Napisano 18 Marca 2008 Ale jazda! Jak masz wiecej zdjec, to dawaj. Mam model i bardzo chce go zbudowac. Zaczalem nawet juz grzebac po googlach za zdjeciami, ale nie udalo mi sie wiele uzbierac (glownie z braku czasu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Marca 2008 Share Napisano 18 Marca 2008 Ale jazda! Jak masz wiecej zdjec, to dawaj. Mam model i bardzo chce go zbudowac. Zaczalem nawet juz grzebac po googlach za zdjeciami, ale nie udalo mi sie wiele uzbierac (glownie z braku czasu). Dodałem co nieco. Też mam model ale strasznie niepasowny i ciężko mi się do niego zmusić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 18 Marca 2008 Share Napisano 18 Marca 2008 Też mam model ale strasznie niepasowny i ciężko mi się do niego zmusićNiech zgadne, KITECH? Moze wystartujemy razem? Bedziemy sie nawzajem motywowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Marca 2008 Share Napisano 18 Marca 2008 Jestem jak najbardziej za:D ale ja już zacząłem ,kombinowałem z 3 rodzajami szpachli...zostałem przy samochodowej. Na razie mam sam kadłub i zastanawiam się nad wykopem i kupieniem drugiego i zrobieniem go od nowa...ten model ma szyby za małe.Wiatrochron wpadał mi do środka jak próbowałem go przykleić...szyby spodnie są za małe tak o milimetr z każdej strony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi