Gość Napisano 18 Marca 2008 Napisano 18 Marca 2008 (edytowane) No tej maszyny przedstawiać nie trzeba...chyba zna ją każdy.Dziwię się że jeszcze nie był wspomniany na forum inaczej niż rozmowa o modelach. Airwolf czyli kiedyś najwspanialszy najnowocześniejszy najlepszy najładniejszy śmigłowiec dla każdego dziesięciolatka...sam oglądałem każdy odcinek...aż łezka się w oku kręci...maszynka miała dopalacze,wysuwane karabiny maszynowe, i wysuwaną wyrzutnię pocisków pod kadłubem.Oczywiście była stealth i osiągała prędkość naddźwiękową. No ciężko się nie zakochać zwłaszcza że był to bardzo ładny śmigłowiec. Nadal ma wielu fanów, o czym będzie później.To już nie śmigłowiec-to kult!...Dość gadania...teraz fotki.Jak znajdę coś jeszcze to wrzucę... A tu strona poświęcona budowie repliki 1:1 tego śmigłowca(oryginał był wykorzystywany jako śmigłowiec ratunkowy,rozbił się). Grupka fanów postanowiła zbudować Airwolfa używając zezłomowanego Bella 222. http://projects.airwolf.tv/ssmockup/index.html Edytowane 18 Marca 2008 przez Gość Cytuj
Majek Napisano 18 Marca 2008 Napisano 18 Marca 2008 Ale jazda! Jak masz wiecej zdjec, to dawaj. Mam model i bardzo chce go zbudowac. Zaczalem nawet juz grzebac po googlach za zdjeciami, ale nie udalo mi sie wiele uzbierac (glownie z braku czasu). Cytuj
Gość Napisano 18 Marca 2008 Napisano 18 Marca 2008 Ale jazda! Jak masz wiecej zdjec, to dawaj. Mam model i bardzo chce go zbudowac. Zaczalem nawet juz grzebac po googlach za zdjeciami, ale nie udalo mi sie wiele uzbierac (glownie z braku czasu). Dodałem co nieco. Też mam model ale strasznie niepasowny i ciężko mi się do niego zmusić Cytuj
Majek Napisano 18 Marca 2008 Napisano 18 Marca 2008 Też mam model ale strasznie niepasowny i ciężko mi się do niego zmusićNiech zgadne, KITECH? Moze wystartujemy razem? Bedziemy sie nawzajem motywowac. Cytuj
Gość Napisano 18 Marca 2008 Napisano 18 Marca 2008 Jestem jak najbardziej za:D ale ja już zacząłem ,kombinowałem z 3 rodzajami szpachli...zostałem przy samochodowej. Na razie mam sam kadłub i zastanawiam się nad wykopem i kupieniem drugiego i zrobieniem go od nowa...ten model ma szyby za małe.Wiatrochron wpadał mi do środka jak próbowałem go przykleić...szyby spodnie są za małe tak o milimetr z każdej strony... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi