hamp Napisano 24 Lipca 2019 Share Napisano 24 Lipca 2019 Poszukuję czerwonych cyferek d polskiego Su-7 (zestawowe rozpadły się) oraz kompletu do Su-22, może komuś zostały resztki po sklejeniu -nie musi być polska maszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 30 Lipca 2019 Share Napisano 30 Lipca 2019 sagitarus3d ma fajny zestaw kalek do su-7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hamp Napisano 31 Lipca 2019 Autor Share Napisano 31 Lipca 2019 Dzięki za info wyjaśniam: kalki sa dla syna 9-latka Skleił Su-7 (Wojar-ex Plastikard) ale kalki sie porozpadały przy nakładaniu , poratowałem go swoimi starymi kalkami od Jak-1 Plastyka,( mimo tylu lat są OK) nie mam tylko cyferek w 72, sam mam tylko kalki w 48 Jeśli idzie o Su-22 to kupiłem mu okazyjnie model Hobbycrafta ale bez kalek a ten zestaw sagitariusa kosztuje pewnie 2-3 razy tyle co dałem za model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 5 Sierpnia 2019 Share Napisano 5 Sierpnia 2019 http://www.sagittarius3d.pl/?64,su-7-kalka-1-72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hamp Napisano 6 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2019 Dzięki za info i linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hamp Napisano 8 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2019 Dziękuję Koledze SEMTEX za pomoc Temat do skasowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi