Peter_D Napisano 12 Sierpnia 2019 Share Napisano 12 Sierpnia 2019 (edytowane) Cześć, poniżej inbox Skyhawka, prace już ruszyły, więc niebawem jakaś mini relacja. Jak pisałem w inboxie, całość wygląda spoko, ale sklejalność nie jest na 100%. Plastik jest dość miękki, a szpachla na pewno się przyda. Docelowo będzie to minidioramka z dwoma Skyhawkami. Jeden w locie, drugi na kołach, pierwsze malowanie będzie w stylu Fighting Redcocks, a drugie prawdopodobnie w wersji Top Gun, ale jeszcze myślę czy aby na pewno. Edytowane 12 Sierpnia 2019 przez Peter_D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 12 Sierpnia 2019 Share Napisano 12 Sierpnia 2019 No to ciekawe jak będzie się sklejać ten Skyhawk. Na wypraskach wygląda jak już pisałem znakomicie. Pytanie , czy będziesz robił wysunięte sloty?Podział technologiczny ułatwia sprawę , a z tego co pisali koledzy w dziale 1:1 ,to one opadały pod wpływem grawitacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi