Peter_D Napisano 12 Sierpnia 2019 Napisano 12 Sierpnia 2019 (edytowane) Cześć, poniżej inbox Skyhawka, prace już ruszyły, więc niebawem jakaś mini relacja. Jak pisałem w inboxie, całość wygląda spoko, ale sklejalność nie jest na 100%. Plastik jest dość miękki, a szpachla na pewno się przyda. Docelowo będzie to minidioramka z dwoma Skyhawkami. Jeden w locie, drugi na kołach, pierwsze malowanie będzie w stylu Fighting Redcocks, a drugie prawdopodobnie w wersji Top Gun, ale jeszcze myślę czy aby na pewno. Edytowane 12 Sierpnia 2019 przez Peter_D Cytuj
zloty Napisano 12 Sierpnia 2019 Napisano 12 Sierpnia 2019 No to ciekawe jak będzie się sklejać ten Skyhawk. Na wypraskach wygląda jak już pisałem znakomicie. Pytanie , czy będziesz robił wysunięte sloty?Podział technologiczny ułatwia sprawę , a z tego co pisali koledzy w dziale 1:1 ,to one opadały pod wpływem grawitacji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi