Gościu Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 Modelik samo składalny,jeśli można by tak to ująć. Był kompletnie nieplanowany,robiony między dwoma modelami w skali 72. Trochę obić,jakiś kurz,niewielkie błotko. TZW bez stres-czyste pudło(poza łąńcuchem,o bogatej historii) Większa rozdzielczoś po kliknieciu,niestety nie naumiałem się inaczej. pzdr Rafał J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 Schludny, ładny i robiący pozytywne wrażenie Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 Śliczny. Najbardziej podoba mi siępierwsza fotka Powiedz tylko jak zrobiłeś kurz, natryskowo z aerka czy pigmenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 22 Marca 2008 Autor Share Napisano 22 Marca 2008 Natrysk z aerografu,A 52? kurcze,nie pamiętam dokładnie nr,w każdym bądż razie ,nazwę ma Mud,taki ni żółty ni zielony(więcej wody jak farby),Vallejo Dark Earth,oczywiście więcej wody jak farby i troszkę ochry Vall,także rzadką. Obicia,gunship gray,(zwykła przecierka i przypadkowe tapowanie)gdzie popadnie a reszta pędzel i akryl ( w plackach g-gray)Gun metal Model Master na czołgu,gąsieniece to ta Pactra,później 1406 metalizer , farb art.no i aero-na koniec 1402 Nie jest to pewnik,moze byc H11? silver itp,to chyba już każdy dla siebie wybierze jakikolwiek. Zasada chyba jest taka,ze im bardziej w głąb tym ciemniej(mniej syfku jaśniejsze gąski)-przynajmniej ja tak robię,ale jak wspomniałem,nie może to być pewnikiem...w końcu model ma się nam podobać. Długo czekałem na pigmenty miga,doszły sporo za póżno,ale temu modelowi wystraczy.. Na tym forum przeczytałem,ze jak mnie się zdaje,ze jest wszystkiego za mało to jest oki,jak widzę że jest oki,to przesadziłem-i tak postąpiłem z tym Pz IV pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 albo nie dopisałeś, albo nie doczytałem...z zestawu jakiej firmy powstało to cudeńko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 Piekny model, super fotki. Czyli to co lubie ogladac. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 23 Marca 2008 Share Napisano 23 Marca 2008 O ja cię, tylko po gąskach poznałem że to 1/72. Superrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 23 Marca 2008 Share Napisano 23 Marca 2008 O ja cię, tylko po gąskach poznałem że to 1/72. Superrr A to nie nowy dragon w 1/35? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 23 Marca 2008 Share Napisano 23 Marca 2008 no bardzo ładnie mam nadzieje że zrobie kiedyś takiego pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 23 Marca 2008 Share Napisano 23 Marca 2008 Tosz to skala 1:35... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wladek Napisano 23 Marca 2008 Share Napisano 23 Marca 2008 Widziałem go już z tydzień temu na allegro ( o ile pamiętam kosztował 200 zł ) w dziale: skala 1/35 Zestaw to chyba ten: http://www.netmerchants.co.uk/shopimages/products/normal/D6363.jpg Co do modelu: Jest świetnie wykonany, aż miło sobie na niego popatrzeć Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 23 Marca 2008 Share Napisano 23 Marca 2008 O cholera!!.. Przepraszam, ale pisałem to pod wpływem aviomarinu-niestety choroba lokomocyjna to coś okropnego, a po aviomarinie mam zaburzenia logicznego rozumowania. W każdym razie super, nawet jeżeli to 1:35! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 25 Marca 2008 Autor Share Napisano 25 Marca 2008 Witam. Fakt,nie napisałem. Jest to Dragon w 35ątce. W 72,chyba nie ma obecnie zestawu,który pozwoliłby wykonać model z tyloma detalami(bez ingerencji w zestaw)-a szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunspot Napisano 27 Marca 2008 Share Napisano 27 Marca 2008 Wspaniale Ci to wyszło. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 27 Marca 2008 Autor Share Napisano 27 Marca 2008 Dziękuję. RJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 28 Marca 2008 Share Napisano 28 Marca 2008 Mam jeszcze pytanie apropo zdjec. Wiem juz jaki aparat. Hmmm spore iso, ale przy takim to u mnie juz sie szumy robia. :( Balans bieli jest super. Stosujesz namiot bezcieniowy, ile lampek, jaka moc zarowek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 28 Marca 2008 Share Napisano 28 Marca 2008 Bardzo fajny, i realistyczny model. Faktycznie gąski są jakieś płaskie, ale sam model świetny, z dużym wyczuciem i smakiem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 29 Marca 2008 Autor Share Napisano 29 Marca 2008 Mam jeszcze pytanie apropo zdjec.Wiem juz jaki aparat. Hmmm spore iso, ale przy takim to u mnie juz sie szumy robia. :( Balans bieli jest super. Stosujesz namiot bezcieniowy, ile lampek, jaka moc zarowek? Iso spore? wtedy max było 400,więcej nie dawałem. Moc żarówek- 4 x 60 W z czego jedna "bije" z kinkietu,na ścianie namiot bezcieniowy-3 x kartki do drukarek,formatu A4 Spiton: Być może wyglądają tak na zdjęciach,jednak patrząc na panzera w rzeczywistości,są całkiem wypukłe...i te fale...ach! pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi