OLO Napisano 8 Września 2019 Share Napisano 8 Września 2019 Panowie pytanie jaka farbka najlepsza do imitacji gumy na kołach (olej ,akryl)pozdrawiam OLO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 8 Września 2019 Share Napisano 8 Września 2019 Ja używam Tire Black od Gunze (seria H) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 8 Września 2019 Share Napisano 8 Września 2019 MRP-173 Tyre-Rubber Matt. https://www.plastmodel.pl/p/682/26591/mr-paint-mrp-173-tyre-rubber-matt-30ml-farby-akrylowe-mr-paint-farby-i-chemia-modelarska.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 8 Września 2019 Share Napisano 8 Września 2019 Tamiya XF-85 Rubber Black - mam również wspomniany wyżej Tire Black z Gunze jednak wg. mnie Tamiya lepiej oddaje kolor^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 9 Września 2019 Autor Share Napisano 9 Września 2019 Wielkie dzięki koledzy miłego poniedziałku pozdrawiam OLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi