Lucjusz10 Napisano 6 Lipca 2006 Share Napisano 6 Lipca 2006 Ok. ok. ja się nie czepiam tylko pytam tak bo mało co widac ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucjusz10 Napisano 6 Lipca 2006 Share Napisano 6 Lipca 2006 ale wyszło całkiem całkiem jak juz mowiłem pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 8 Lipca 2006 Autor Share Napisano 8 Lipca 2006 Taki mały słwony raport ale postęp w pracach ogromny. Sklejony wyszpachlowany i pomalowany podkładem ale nie ma zdjęć bo aparatu w tej chwili nie posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucjusz10 Napisano 10 Lipca 2006 Share Napisano 10 Lipca 2006 dawaj zdjecia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 10 Lipca 2006 Autor Share Napisano 10 Lipca 2006 nie Jutro wstawie bo jak ,pomalowałem podkłądem tak stoi w miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucjusz10 Napisano 11 Lipca 2006 Share Napisano 11 Lipca 2006 niech juz bedzie uchhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 11 Lipca 2006 Autor Share Napisano 11 Lipca 2006 Wstępne malowanie W tej chwili pomalowałem wszystkie linie na czarno potem będe malował mocno rozrzedzoną niebieską i zielona farbą następne zdjęcia będą najwcześniej we wtorek bądź środe pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 11 Lipca 2006 Share Napisano 11 Lipca 2006 Fajniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucjusz10 Napisano 12 Lipca 2006 Share Napisano 12 Lipca 2006 tagże mi sie podoba ale dlaczego te zdjecia tak puźno ?? pozdrawiam powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 4 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2006 Powiem tak: model skończony ale.. no właśnie ale przy rozcinaniu pękła mi szybka miesiąć już się z nią mocuje, najpierw z rozcięciem a potem ze sklejeniem itp a gdy już wszystko było git i polerowałemją ostatni raz to znowu pękła Narazie model stoi z byle jak skejoną szybką w pułce pod szybą na modelarni żeby się nie kurzył może z czasem to poprawie albo uda mi sie jakieś vacu zmotać. Zdjęc nie ma bo aparatu też nie ma ale postaram się poniedzieli pstrykąć pare zdjęc, bo już siostra wróci z aparatem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 4 Sierpnia 2006 Share Napisano 4 Sierpnia 2006 No to czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucjusz10 Napisano 5 Sierpnia 2006 Share Napisano 5 Sierpnia 2006 kurde lipa troche z tą szybka (a miało byc tak pięknie) ale cuż moze popytaj a nóz ktoś sie znajdzie i bedzie miał taką szybkę Lucjusz, chłopie, posty piszemy poprawną polszczyzną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 3 Września 2006 Autor Share Napisano 3 Września 2006 Żeby nie było że prace stoja maksymalnie. Wczoraj na nocce postanowielm że go skończe. Narazie wygląda tak sorki za jakość zdjęć ale dopiero się ucze nowym aparatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 3 Września 2006 Share Napisano 3 Września 2006 No fajniutki Mam tylko pytanie co do podwozia. Nie przerabialem tematu ale czy ono podobnie jak w 109-ce nie powinno byc bardziej na ksztalt / \ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 3 Września 2006 Autor Share Napisano 3 Września 2006 Raczej nie A żeby nie być gołosłownym to kilka zdjeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 3 Września 2006 Share Napisano 3 Września 2006 No to git Jak pisalem nie przerabialem tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 3 Września 2006 Autor Share Napisano 3 Września 2006 lusss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 25 Września 2006 Autor Share Napisano 25 Września 2006 Koniec viewtopic.php?p=15950#15950 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi