HKK Napisano 23 Września 2019 Share Napisano 23 Września 2019 (edytowane) Nowy, nie używany. Kupiony bardzo korzystnie z internetowego lombardu. Nie chciałem przepuścić okazji, ale kolejny aerograf mi nie potrzebny. Tym bardziej, że mam podobny sprzęt. Sprzedaję więc z minimalnym zyskiem. Cena - 1100 PLN razem z kosztami wysyłki z Polski. Jak zwykle w moim wypadku, oferta jest ograniczona czasowo. Koniec oferty 2.10.2019, bo będę w Polsce od 3-go do 6-go października. I tylko wtedy mogę go wysłać. Edytowane 23 Września 2019 przez HKK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 23 Września 2019 Share Napisano 23 Września 2019 Biorę , proszę o kontakt na priva . Hello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano 23 Września 2019 Autor Share Napisano 23 Września 2019 Aerograf zarezerwowany. Ale na razie nie sprzedany, więc ogłoszenie póki co zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano 24 Września 2019 Autor Share Napisano 24 Września 2019 Sprzedany. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi