Skocz do zawartości

Staruszek świat ......Volvo F12......

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

grajek

łądne volvo, bardzo ładnie wykonane.

Ale ja mam pytanie:

Na fotosiku na twoim koncie są też fotki Actrosa i Maggnumki w barwach PKS-u. Czyżbyś kompletował flotę firmy?? Bardzo podoba mi się actros- na rynku nie znajdzie się mesia w tej kaście, dużo przeróbek w nim wprowadziłeś. Brawo.

Napisano

Kolego mógł byś zdradzić gdzie kupiłeś te volvo i czy dużo za nie dałeś volvo bardzo mi się podoba bardzo ładnie wykonane wygląda jak prawdziwe .A z jakiej firmy jest te volvo italeri revel ? a jak było w pudełku to było 4x2 czy 6x4? i jeszcze jedno pytanie jak zrobiłeś tą rejestracje?

Napisano

Volvo jest z zestawu Revell nr 7407 Volvo F-12 Globetrotter, rejestracje zrobiłem po prostu w Paincie

Napisano

Volvo kupiłem na allegro , szukałem codziennie przez 3 miesiące i wkońcu znalazłem, koszt 300 zł ale warto bo model nie jest produkowany od 1982 roku

Napisano
Kolego mógł byś zdradzić gdzie kupiłeś te volvo i czy dużo za nie dałeś volvo bardzo mi się podoba bardzo ładnie wykonane wygląda jak prawdziwe .A z jakiej firmy jest te volvo italeri revel ?

Polecam poszukać na ebayu. Wylicytowałem tam taki model za 65$

Napisano

no, no... Volvo calkiem, calkiem. naprawde ladnie sklejone. mozesz byc z niego bardzo dumny, tym bardzie ze u nas (w Polsce), ale chyba nie tylko, jest to rarytas.

PS. bardzo zainrtygowala mnie rejestracja: WSI, mam nadzieje ze to tylko dziwny zbieg okolicznosci :p

Napisano

Fajne modeliki gratuluję.

Napisano

Super, poprostu miodzio. Intryguje mnie tylko zbiornik paliwa w Twoim Actrosie.Jest on z papieru?.

Pozdrawiam

Napisano

Ładne VOLVO, nie powiem, ladne gdybyś wykonał taka troche zardzewiała kabine jak na fotce to juz by było super

Pozdrawiam

Napisano
Super, poprostu miodzio. Intryguje mnie tylko zbiornik paliwa w Twoim Actrosie.Jest on z papieru?.

Pozdrawiam

Zbiornik faktycznie kiedyś był z papieru, już nie jest, jak sie przyjrzysz na fotce z volvem to tak mniej więcej widać

Napisano

Ładne modele Drzwi w volvie są ruchome czy otwarte na stałe

Napisano
Ładne modele Drzwi w volvie są ruchome czy otwarte na stałe

Dzięki. Drzwi i schowek są na zawiasach - ruchome. Zrobione z z wkładu od długopisu, drucika i blaszek.