skikut87 Napisano 13 Października 2019 Napisano 13 Października 2019 Witam, Tym razem na warsztat wpada taki oto dziwak z Miniart, kupiony głównie dla malowania otóż to takiego: ] Co do samego modelu hmm plastik szary, detal jak najbardziej ok. Czasem widać nadlewki ale to tylko na kołach jezdnych ( sadzę, że formy do kół swoje już zrobiły jako oddzielne zestawy). Natomiast podwozie to niepotrzebna męka... dobrze, że śrubek nie zrobili oddzielnie. Na dzień dzisiejszy mam zrobione tyle ( plus koła jezdne dziś ale już nie zrobiłem foto). Plus już musiałem popsuć model i dodać spawy po szpilkach na dodatkowe gąsienice o których producent zapomniał. 1 Cytuj
chorąży Napisano 13 Października 2019 Napisano 13 Października 2019 Zapowiada się kolejny ciekawy i niesztandarowy temat. A co do zbędnego "sztukowania" to faktycznie czasami przesadzają, podział części zaczyna przypominać "sztukę dla sztuki"... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi