Skocz do zawartości

(K) Owiewka,szkiełka GWH4814 ; Polish Wings 12

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

1. Kupię , przygarnę owiewkę do MiGa-29 z GWH. Najlepiej z resztą "szkiełek". Jeśli chodzi o cenę to zrozumiałym jest opłacalność takiego zakupu - zawsze mogę kupić nowy model . Może być pomalowana , że złomu czy z innego źródła . Ważne żeby szło ładnie wstawić w model i było bez fizycznych wad .

2. Kupie także Polish Wings no 12 - MiG-29 cześć druga :

109178-10000-78-pristine.jpg.71592ea78e1d3af80e8d88e21d3ec539.jpg.939a493d4959c616d66968d541faa71f.jpg

Pozdrawiam Hello

Edytowane przez Hello
  • 3 weeks later...
Napisano

Dziękuję Grześ , już kontaktuje się z Świętym Mikołajem ????.

Hello

Napisano

Ludzie czasem wyrzucają modele jak się zniszczą , albo uszkodzą model w czasie budowy a owiewka nieruszona . Albo tak jak Ty , mają kilka w zapasie .

Grzegorz , jestem Twoim dłużnikiem . Modele kupione ( przynajmniej pieniądze odebrane ).

Pozdrawiam Hello

Napisano

Ale moje rezerwowe owiewki nie są dziełem przypadku czy jakiegoś szczególnego zbiegu okoliczności, tylko bezlitosnych procesów reklamacyjnych, które wytoczyłem nieszczęsnym dystrybutorom i producentom reklamowanych zestawów, dzięki czemu wyrwałem od nich wypraski ze szkłem i owiewkami. Ale wśród nich nie było żadnego zestawu GWH, bo jakiekolwiek reklamacje u tego producenta raczej mijają się z celem. Jeśli masz uszkodzoną owiewkę, to jedyna praktyczna droga, to reklamacje u sprzedawcy. Bez tego można ewentualnie szukać szkła innego producenta, albo vacu.

• Like 1
Napisano (edytowane)
8 minut temu, Solo napisał:

reklamacje u sprzedawcy.

No właśnie i dochodzimy do sedna sprawy  . W jednym czasie przyszły dwa modele z różnych sklepów . No i komu do gardła doskoczyć . A znając życie to pewnie ten niewinny by się poczuł być uczciwym i przysłałby mi brakującą część . Ja przeżyje . A szwindel był bo wszystkie pozostałe pudła jeszcze pachniały farba a to jedne felerne było poobijane . Moja strata , teraz natychmiast otwieram i sprawdzam ramki jak paczka przyjdzie .

Hello

Edytowane przez Hello
Napisano
45 minut temu, Hello napisał:

Grzegorz , jestem Twoim dłużnikiem . Modele kupione

Polecam się :szampan: