Wabina Napisano 28 Października 2019 Share Napisano 28 Października 2019 (edytowane) Witam, zauważyłem że modelarstwo trochę mi nie wychodzi więc pora zrobić małą wyprzedaż. Część z nich ma wycięte pojedyńcze części dlatego sprzedaję, wydaję mi się, po atrakcyjnych cenach. Oczywiście wszystkie są kompletne. Preferuje kontakt tel. 573 190 828 Wysyłam czym kto chce, możliwy odbiór osobisty w Poznaniu. 1.Tornado HB- dodatki to żywiczne wnęki, dysze (Aires), GBU-10, AIM-9L/M (Eduard), maski (Eduard) i kalki Print Scale z których można zrobić maszynę z Pustynnej Burzy np. "Mig Eater". Ma wycięte dwie półuwki kadłuba.Cena 290 zł. 2.A-7 Hase- 100zł. Ma wycięte dwie półuwki kadłuba. 3.A-6 HB-ma żywiczne fotele, koła, wnęki. Są to odlewy-kopie, ale bardzo ładne. Mam jeszczę do niego blaszkę Edka interior. Cena 150zł. Ma wyciety kadłub. 4. A-10 HB- do niego dokupiłem chyba wszystko co możliwę. Warsztat prowadziłem na Modelworku, i jest w stanie jak z ostatniego zdjęcia. Cena 190zł. 5. X-15. Wycięty kadłub. 90zł.-SKALA 1/32 6.Bf 109 Edka 75 zł-cały 7.Ju 87 Hase. dodatki to blacha i maski Edka 100zł-cały 8.AH 64 Hase. Koła żywica Reskit, blaszka Edka, lufa Mastera, Hellfiery Edka. Cena 120 zł. Ma wycięty kadłub i trochę zaczęte działko, nic wielkiego. 1.Admiral Lazarow- wklejony...ta bulwa z przodu kadłuba pod linią wody dododatkowo lufy Mastera-150zł. 2. Uss Was- dodatki to BIGED, dedykowany do Iwo Jimy ale 90% pasuje. Trochę zacząłem hangar(około pięciu elementów sklejonych). 390 zł. 3.Uss Oliver Hazard Perry. Kadłub trochę złożony i maszt( 5-8 elementów). Do niego mam blaszki Edka. 120zł. Okręty podwodne, to sam nie wiem co mam z nimi zrobić. Mają wycięte kadłuby, może jakieś propozycje. Do cen trzeba doliczyć koszty transportu. W razie potrzeby mogę wysłać więcej zdjęć. Pozdrawiam. Edytowane 28 Października 2019 przez Wabina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 28 Października 2019 Share Napisano 28 Października 2019 Poszła PW ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wabina Napisano 28 Października 2019 Autor Share Napisano 28 Października 2019 (edytowane) 2. A-7 sprzedany 3. A-6 sprzedany 4. A-10 sprzedany 6. Bf-109 sprzedany 8. AH-64 sprzedany Edytowane 28 Października 2019 przez Wabina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi