Michaello Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 Witam Czytałem już o sido dużo artykułów ale nie za bardzo wiem czym czyścić aerograf po tym specyfiku? Wodą czy tym specjalnym zmywaczem do sido? Był bym wdzięczny za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 Najpierw Cleanluxem, potem płuknąć wodą jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaello Napisano 25 Marca 2008 Autor Share Napisano 25 Marca 2008 Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 25 Marca 2008 Super Moderator Share Napisano 25 Marca 2008 Ja czyściłem rozcieńczalnikiem do emalii i też jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi