JamesA Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Witam To taki mój model "drugoliniowy", zawsze w rezerwie... Stąd sklejałem go bardzo długo, choc tak naprawdę to prosty model jest. Jako ciekawostkę dodam, że był to chyba jedyny czołg potrafiący latać. Po dodaniu skrzydeł i sterów zamieniał się (przynajmniej teoretycznie) w szybowiec. Sterowanie w locie odbywało sie za pomocą lufy działka, wieża była w tym przypadku odwrócona. Nie wiem czy dokonano jakiś lotów. Figurka pochodzi z zestawu Zvezdy. pozdrawiam JArek Quote
Aleks Kornafel Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Jako ciekawostkę dodam, że był to chyba jedyny czołg potrafiący latać. Heh, niezłe... Modelik ogólnie dobry a, wręcz bardzo dobry. Lecz wydaje mi się taki jakiś sztuczny. Quote
rzelu Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Z tym lataniem to raczej legenda... http://www.ioh.pl/samoloty/index.php?art=13 a model trochę monotonny, bez żadnych efektownych technik. Ale oczywiście wielki + za udany montaż gąsienic. Quote
Recommended Posts