slepy Napisano 9 Listopada 2019 Share Napisano 9 Listopada 2019 Kupiłem właśnie Wamod Airbrush Tools Cleaner do czyszczenia aerografów. Posiadam aerograf Gunze Procon oraz Ultre. Moje pytanie. Czy miał ktoś do czynienia z tym zmywaczem od wamodu??? Nie zeżre mi chromu w moich aerografach? I czy w ogóle jest porównywalny w działaniu np. ze zmywaczami tamiyi i gunze? Sam do tej pory używałem tamiye tą z różową nakrętką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emaks Napisano 9 Listopada 2019 Share Napisano 9 Listopada 2019 Siemanko. Mam Ultre i ten zmywacz - wszytko jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slepy Napisano 9 Listopada 2019 Autor Share Napisano 9 Listopada 2019 OK dzięki za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi