Hamilkar Napisano 27 Marca 2008 Share Napisano 27 Marca 2008 (edytowane) Witam. O to kolejny model mojego kolegi Waldiego: Panzer IV z Flak 36 w malowaniu 3 Dywizji Pancernej z Francji. Waldi czeka na opinie !!! Edytowane 13 Kwietnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 27 Marca 2008 Share Napisano 27 Marca 2008 Piękny model. Profesjonalizm zarówno w czystości zlożenia jak i malowaniu . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 27 Marca 2008 Share Napisano 27 Marca 2008 Ach, jaki piękny. Daję 5 +!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiub Napisano 27 Marca 2008 Share Napisano 27 Marca 2008 Super model!!!Bardzo mi sie podoba konstrukcja jak i wykonanie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 27 Marca 2008 Share Napisano 27 Marca 2008 Łuski naboi nie powinny być trochę jaśniejsze? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonak Napisano 27 Marca 2008 Share Napisano 27 Marca 2008 I tak konwersja z końca wojny doczekała się repliki w Panzergrau... Ale do wykonania przyczepić się nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlo Napisano 27 Marca 2008 Share Napisano 27 Marca 2008 Jak na pierwsze Twoje malowanie to myślę że ok. no i nareszcie model podpisany Twoim imieniem,bo to któryś z prototypów jakie widziałem na tym forum bodaj 5 lub 6 model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 27 Marca 2008 Share Napisano 27 Marca 2008 Super!!! 1. Ciekawy, malo spotykany 2. Realistyczne malowanie, bez przesady z obiciami itd. 3. Super fotki Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 28 Marca 2008 Share Napisano 28 Marca 2008 To taki był? A poza tym bardzo fajnie,ale ja też przyczepię się do łusek-powinny wpadać bardziej w zółć niż w brąz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 28 Marca 2008 Share Napisano 28 Marca 2008 No ogólnie model super tylkko te łuski od pocisków powinny być trochę bardziej "złote"... A tak to duże 5+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi