Wojtek59 Napisano 29 Listopada 2025 Share Napisano 29 Listopada 2025 A to pytanie, to nie do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek59 Napisano 28 Lutego Share Napisano 28 Lutego Kalki są (projekt): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek59 Napisano 28 Lutego Share Napisano 28 Lutego W dniu 29.11.2025 o 01:28, Piotr Dmitruk napisał: Ale wiecie, że w realu tego wszystkiego nie będzie widać? @Piotr - Piotrze, na górnym poszyciu kadłuba, w Twoim modelu, znajduje się coś jakby okienko. Możesz powiedzieć skąd to wziąłeś? Plany wprawdzie pokazują tam 'coś' ale nie mogę znaleźć konkretów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dmitruk Napisano 28 Lutego Share Napisano 28 Lutego Chętnie bym Ci odpowiedział, ale jestem wyjechany i nie mogę sprawdzić na zdjęciach. Postaram się nie zapomnieć jak wrócę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dmitruk Napisano 2 Marca Share Napisano 2 Marca 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi