Wojtek59 Napisano 28 Lutego Napisano 28 Lutego W dniu 29.11.2025 o 01:28, Piotr Dmitruk napisał: Ale wiecie, że w realu tego wszystkiego nie będzie widać? @Piotr - Piotrze, na górnym poszyciu kadłuba, w Twoim modelu, znajduje się coś jakby okienko. Możesz powiedzieć skąd to wziąłeś? Plany wprawdzie pokazują tam 'coś' ale nie mogę znaleźć konkretów. Cytuj
Piotr Dmitruk Napisano 28 Lutego Napisano 28 Lutego Chętnie bym Ci odpowiedział, ale jestem wyjechany i nie mogę sprawdzić na zdjęciach. Postaram się nie zapomnieć jak wrócę. 1 Cytuj
Wojtek59 Napisano 28 Lipca Napisano 28 Lipca Właśnie dzisiaj kupiłem "nówkę sztukę". W dniu 17.03.2025 o 15:12, rymulus napisał: W Bytomiu kupiłem ostatniego Żuka. Forma do odlewów się rozpadła. Więc formy chyba się nie rozpadły 1 Cytuj
Grzes Napisano 28 Lipca Napisano 28 Lipca 49 minut temu, Wojtek59 napisał: Właśnie dzisiaj kupiłem "nówkę sztukę". Od producenta? Cytuj
BRAVO112 Napisano 29 Lipca Napisano 29 Lipca 15 godzin temu, Wojtek59 napisał: Więc formy chyba się nie rozpadły formy sa pewnie silikonowe zrobione na modelu wzorcowym a dopóki ten istnieje, to bedzie i Zuk Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi