Barthass Napisano 27 Marca 2008 Napisano 27 Marca 2008 Przybyłem zobaczyłem, kupiłem Tak więc jest to stary model dragona (niestety nie uniknąłem podwyżek cen ) ,ale wygląda naprawdę nieźle, poziom detali jak na starego Dragona - moim zdaniem pierwsza liga. Przyczepić się mogę jedynie do instrukcji, w paru miejscach jest mało czytelna. Producent proponuje kilka wersji malowania: Radziecką , Czeską, Węgierską, Wietnamską, Iracką, Libańską, Syryjską, no i Polską. Ja będę robił Syryjską wersję - ma fajne "arabskie bochomazy" Zauważyłem kilka jamek skurczowych, nadlewek brak. Będzie to model czysto relaksacyjny ( co nie znaczy, że będzie potraktowany po macoszemu) , taki swoisty relaks przed następnym większym projektem- Magachem 7 Gimel. Oto pudło: Oto wypraski: X2 X2 Kalki Do zestawu dołączone są jeszcze 2 nylonowe sznurki, oraz kawałek przezroczystej szybki. Cytuj
figfan Napisano 28 Marca 2008 Napisano 28 Marca 2008 model jest naprawde fajny...sam takiego kiedys robiłem i robi sie naprawde miło....sklejenie zajeło mi 2 wieczory... Cytuj
JŚ Napisano 28 Marca 2008 Napisano 28 Marca 2008 Barthass mam pytanko: Czy zestaw przewiduje możliwość polskiej wersji??? W temacie sprzętow nowoczesnych jestem zielony, ale wśrod kalek widzę polskie szachownice (naklejka nr.2) Cytuj
gulus Napisano 28 Marca 2008 Napisano 28 Marca 2008 Producent proponuje kilka wersji malowania: Radziecką , Czeską, Węgierską, Wietnamską, Iracką, Libańską, Syryjską, no i Polską. Przecież napisał już ! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi