Aleks Kornafel Napisano 28 Marca 2008 Share Napisano 28 Marca 2008 Witam, Mam problem z akrylami. Otóż zamówiłem akryle w zabawkowym (nigdzie indziej się u mnie w mieście nie da ) i mają one jak patrzę na słoiczki inny kolor niż powinny mieć. I moje pytanie, czy mogę kupić owe farbki? Czy trzeba je tylko rozmieszać a wrócą do prawidłowego koloru a, może to farba zaschnięta farba maskuje prawdziwy kolor? Proszę o szybką odpowiedź!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 28 Marca 2008 Share Napisano 28 Marca 2008 Zawsz farba w sloiku ma inny kolor niz po nalozeniu jej na model. Kwestia rozmieszania, osadzenia sie pigmentu, innaczej odcien wyglada na mokro, innaczej na sucho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 28 Marca 2008 Autor Share Napisano 28 Marca 2008 Och, dzięki Majek, co ja bym bez Ciebie zrobił... Masz u mnie browara! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi