czolgista86pl Napisano 21 Grudnia 2019 Share Napisano 21 Grudnia 2019 Seria World at War z IBG. Kupiłem z ciekawości. Póki co składa się model całkiem przyjemnie pomijam, że przez nieostrożność wyrzuciłem ramkę z reflektorami. Stawiam na jednolity szary. Pytanie czy białe jednolite krzyże pasują do takiego schematu ? Na tym modelu chcę sprawdzić specyfik do modulacji i inny odcień błotka niż zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czolgista86pl Napisano 21 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czolgista86pl Napisano 21 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czolgista86pl Napisano 22 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czolgista86pl Napisano 22 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Highlander Napisano 22 Grudnia 2019 Share Napisano 22 Grudnia 2019 Też robię ostatnio mały czołg. Czekam na to jak ci wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czolgista86pl Napisano 22 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2019 (edytowane) Niestety mój raczej będzie bez reflektorów z powodu nieuwagi. Update Ramka jednak się odnalazła za zagłówkiem łóżka. Tak więc czołg będzie kompletny !! Edytowane 22 Grudnia 2019 przez czolgista86pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czolgista86pl Napisano 23 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czolgista86pl Napisano 23 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 23 Grudnia 2019 Share Napisano 23 Grudnia 2019 (edytowane) Nie za duże tempo sobie narzucasz? Razi strasznie szpara przy czołowej płycie pancerza (chyba, że ma tam być, nie znam się na Niemcach - wtedy nie powinien wyłazić z niej klej), czy szwy i miejsca przyczepu ramki na wydechach, obgryzione dolne krawędzie wieży... Chyba dobrze byłoby zwolnić, zaopatrzyć się w pilnik i szpachlę i doprowadzić do porządku przed malowaniem. Edytowane 23 Grudnia 2019 przez kryspacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi