Usul Napisano 4 Czerwca 2021 Share Napisano 4 Czerwca 2021 Ależ fajnie to się kształtuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 27 Lutego 2022 Autor Share Napisano 27 Lutego 2022 Mały progres. Cały korpus będzie utrzymywany na czterech siłownikach, więc zdecydowałem się na żywicę epoksydową by uzyskać mocne łączenie. Model jest oparty o pudelka i czeka na stężenie żywicy. Pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 30 Maja 2022 Autor Share Napisano 30 Maja 2022 Ramiona na wykończeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 2 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2022 Progres. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sawran Napisano 19 Listopada 2022 Share Napisano 19 Listopada 2022 Witam jestem w trakcie budowy, czy jest jakieś miejsce gdzie wszystkie śruby można kupić w jednym sklepie internetowym ? Czy dobierałeś pojedynczo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 19 Listopada 2022 Autor Share Napisano 19 Listopada 2022 Nie posiadałem konkretnych śrub, takich jak zaleca instrukcja. Używałem metalowych prętów. Co mogę doradzić, to mocne połączenia kiedy składasz nogi. Wspierają cały ciężar korpusu. Z czasem połamało mi się połączenie przy "kostkach", a jak cały model jest złożony to ciężko jest naprawić. Tak dla ciekawości to gambody wypuściło swój model cyfrowy. Z tego co widzę to jest bardziej uproszczony. https://www.gambody.com/3d-models/cain Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi