Mipan Napisano 30 Marca 2008 Share Napisano 30 Marca 2008 (edytowane) Edytowane 30 Marca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 30 Marca 2008 Share Napisano 30 Marca 2008 Rozumiem, że ten model ma nazwę "Co do tej pory zrobiłem"? Czy jakoś może inaczej? A skala to - domyśl się sam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 30 Marca 2008 Autor Share Napisano 30 Marca 2008 Chodziło mi o wszystkie moje prace.Ale widać co to za modele więc nie napisałem.A mam jedno pytanie jak się umieszcza na postach całe zdjęcia a nie linki jak to do tej pory robię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 30 Marca 2008 Autor Share Napisano 30 Marca 2008 oo właśnie jak mi admin napisał Edit... Edytuj posty poprzez opcje zmień... (na fotosik.pl masz dokładny opis linków w opcji pobierz pozostałe kody...) Admin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 30 Marca 2008 Share Napisano 30 Marca 2008 Adminowi chodziło zapewne o podanie w temacie marki i skali modelu, a w poście zaprezentowanie zdjęć poszczególnych modeli oraz ich krótkiego opisu, a nie tylko linków do zbiorczych fotografii. Taka prezentacja jest znacznie ciekawsza i dokładniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 30 Marca 2008 Share Napisano 30 Marca 2008 Chodziło mi o wszystkie moje prace.Ale widać co to za modele więc nie napisałem.A mam jedno pytanie jak się umieszcza na postach całe zdjęcia a nie linki jak to do tej pory robię? Wybacz, ale nie znam tych samochodów, nie znam producenta, nie znam skali... nie widzę tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi