Dumo Napisano 30 Marca 2008 Share Napisano 30 Marca 2008 (edytowane) Panzer IV "Vorpanzer" Skala: 1:35 Firma: Dragon (premium edition) Kalki: z zestawu Dodatki: własne (kombinowane) Malowanie: Pz.Rgt.31 Rosja 1942 Warsztat: viewtopic.php?t=5010 Fotki: Edytowane 30 Marca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wladek Napisano 30 Marca 2008 Share Napisano 30 Marca 2008 Niewiem czy to tylko u mnie, ale nie widze zdjęć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwagier Marudka Napisano 30 Marca 2008 Share Napisano 30 Marca 2008 U mnie też cos słabo widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 30 Marca 2008 Autor Share Napisano 30 Marca 2008 Bo wiecie to są fotki niewidki hehee Mam problemy z wrzuceniem na fotosika... może jeszcze dzisiaj będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwagier Marudka Napisano 30 Marca 2008 Share Napisano 30 Marca 2008 oho! Już doszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwagier Marudka Napisano 30 Marca 2008 Share Napisano 30 Marca 2008 Bardzo kjutne (to z angielska) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 31 Marca 2008 Share Napisano 31 Marca 2008 Bardzo fajnie,że tak go obładowałeś, jednakże temu błocku przydałoby się trochę więcej grud, bo wygląda trochę płaskawo...poza tym jest great (to też z angielska ). Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 1 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2008 Yyy to nie błoto tylko piach i pył... już to powtarzałem w paru wątkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 6 Kwietnia 2008 Share Napisano 6 Kwietnia 2008 IV- DDDDD Karty lezą,załoganci grali, a jeden oszukiwał..teraz go gonią D Gratuluję modeliku i wykonania! pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 7 Kwietnia 2008 Share Napisano 7 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 7 Kwietnia 2008 Share Napisano 7 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi