KRL Napisano 25 Stycznia 2020 Share Napisano 25 Stycznia 2020 MiG-23MF "122" Trumpeter 1:32 O modelu nie ma sensu pisać jest dobrze znany, nie należy do zbyt łatwych do sklejenia ale nie należy też do sprawiających nadmiernych problemów ot typowy model Trumpetera. W kwestii wad merytorycznych to ja ze swoim pudełkowym sklejaniem się nie wypowiem. Ponieważ w moim podejściu do modelarstwa jest to bez znaczenia. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 25 Stycznia 2020 Share Napisano 25 Stycznia 2020 Model spoko tylko wyglada jakby przed chwila przeszedl generalny remont. Tylko ta oslona radaru mi nie wspolgra z reszta modelu bo tu uzywka a reszta nowka sztuka nie smigana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 27 Stycznia 2020 Share Napisano 27 Stycznia 2020 Super model. Bardzo mi sie podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi