Mates Napisano 27 Stycznia 2020 Share Napisano 27 Stycznia 2020 (edytowane) Na sprzedaż limitowana wersja modelu zestawu Ultimate Sabre. Oryginalne wypraski Hasegawy w przepadku Eduarda, z maskami, blachami, żywicą i obszerną kalkomanią Cartografa. Doszedłem do wniosku, że jednak nie będzie mi po drodze ze sklejeniem tego samolotu. W zestawie wszstko kompletne, wypraski oryginalnie zafoliowane. Cena 170 złotych, wysyłka kurierem UPS po mojej stronie. Produkt jest również wystawiony ja jednej z giełd na FB. Edytowane 27 Stycznia 2020 przez Mates Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 30 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2020 160 pln, wysyłka nadal po mojej stronie kurierem UPS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 1 Lutego 2020 Autor Share Napisano 1 Lutego 2020 Oferta wylądowała też na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 11 Lutego 2020 Autor Share Napisano 11 Lutego 2020 Model jest nadal dostępny. 160pln z wysyłką po mojej stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 17 Lutego 2020 Autor Share Napisano 17 Lutego 2020 Model sprzedany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi