2jacks 2 Posted January 27, 2020 Share Posted January 27, 2020 Witam. Jest forma, która sprzedaje materiał na drzewa. Materiał jest naturalny, ale nie wiem co to może być...wie ktoś? Quote Link to post Share on other sites
lesio-69 171 Posted January 27, 2020 Share Posted January 27, 2020 Prawdopodobnie komosa ciernista Quote Link to post Share on other sites
2jacks 2 Posted January 27, 2020 Author Share Posted January 27, 2020 (edited) O kurcze...ta komosa rzeczywiście wygląda nieźle. Ale to nie może być tylko to, bo mają 4 chyba rodzaje: klon, brzoza, dąb i drzewo bawełniane. Mnie interesuje brzoza, ale nie mam pojęcia jakie roślinki mogły zostać wykorzystane do zrobienia takich gałązek...no poza tą komosą. Edited January 27, 2020 by 2jacks Quote Link to post Share on other sites
lesio-69 171 Posted January 27, 2020 Share Posted January 27, 2020 (edited) 53 minuty temu, 2jacks napisał: O kurcze...ta komosa rzeczywiście wygląda nieźle. Ale to nie może być tylko to, bo mają 4 chyba rodzaje: klon, brzoza, dąb i drzewo bawełniane. Mnie interesuje brzoza, ale nie mam pojęcia jakie roślinki mogły zostać wykorzystane do zrobienia takich gałązek...no poza tą komosą. W sprawie wykonywania brzóz napisz do abtb tu na forum Robi ładne brzozy. Edited January 27, 2020 by lesio-69 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts