2jacks Napisano 27 Stycznia 2020 Share Napisano 27 Stycznia 2020 Witam. Jest forma, która sprzedaje materiał na drzewa. Materiał jest naturalny, ale nie wiem co to może być...wie ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 27 Stycznia 2020 Share Napisano 27 Stycznia 2020 Prawdopodobnie komosa ciernista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2jacks Napisano 27 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2020 (edytowane) O kurcze...ta komosa rzeczywiście wygląda nieźle. Ale to nie może być tylko to, bo mają 4 chyba rodzaje: klon, brzoza, dąb i drzewo bawełniane. Mnie interesuje brzoza, ale nie mam pojęcia jakie roślinki mogły zostać wykorzystane do zrobienia takich gałązek...no poza tą komosą. Edytowane 27 Stycznia 2020 przez 2jacks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 27 Stycznia 2020 Share Napisano 27 Stycznia 2020 (edytowane) 53 minuty temu, 2jacks napisał: O kurcze...ta komosa rzeczywiście wygląda nieźle. Ale to nie może być tylko to, bo mają 4 chyba rodzaje: klon, brzoza, dąb i drzewo bawełniane. Mnie interesuje brzoza, ale nie mam pojęcia jakie roślinki mogły zostać wykorzystane do zrobienia takich gałązek...no poza tą komosą. W sprawie wykonywania brzóz napisz do abtb tu na forum Robi ładne brzozy. Edytowane 27 Stycznia 2020 przez lesio-69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi