Nacktgeboren Napisano 30 Stycznia 2020 Share Napisano 30 Stycznia 2020 Renówka, zabita na wojnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 30 Stycznia 2020 Share Napisano 30 Stycznia 2020 Fajny pokrak o nietuzinkowej(jak większość "francuzów") sylwetce!Solo będzie stał czy dorzucisz coś jeszcze do niego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nacktgeboren Napisano 30 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2020 Kusi mnie dołożyć mu podstawkę - zwykły kawałek drogi. Póki co wędruje do hermetycznego pudełka i czeka na swój czas. Nie mam miejsca na rozbudowaną ekspozycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
persyMG Napisano 30 Stycznia 2020 Share Napisano 30 Stycznia 2020 Bardzo ładny i z umiarem. (tylko ten łańcuch z tyłu jakoś tak za nowo wygląda, ale poza tym model super) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nacktgeboren Napisano 30 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2020 Nie chciałem przesadzić z postarzeniem tego łańcucha, ale chyba go potraktuję jeszcze jedną porcją matowego - trochę za bardzo błyszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi