danielodziem Napisano 2 Lutego 2020 Share Napisano 2 Lutego 2020 1/24 aoshima McLaren F1 GTR Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nn31 Napisano 3 Lutego 2020 Share Napisano 3 Lutego 2020 Bardzo zła jakość zdjęć, nic się na da powiedzieć o wykonaniu modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 3 Lutego 2020 Share Napisano 3 Lutego 2020 Bez urazy ale następnym razem to wstaw zdjęcia 2x2cm i oczekuj komentarzy... Wstaw proszę normalnej wielkości zdjęcia, jedno pod drugim, zrób kilka zbliżeń - wtedy będzie można ocenić model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 3 Lutego 2020 Autor Share Napisano 3 Lutego 2020 Nie mogę wgrać większej ilości. Zdj. Płatne VIPWysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 3 Lutego 2020 Autor Share Napisano 3 Lutego 2020 Może Teraz Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi