dwis Napisano 31 Marca 2008 Share Napisano 31 Marca 2008 Chciałem przedstawić kilka zdjęć mojej drugiej naczepy oto one: i jeszcze jedno ta kalkomania będzie zmieniona. tylko sę zastanawiam na jaką. Może wy mi coś podajcie jaka by tu pasowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwir3k Napisano 31 Marca 2008 Share Napisano 31 Marca 2008 pomalował bym na czarno i na środku logo koooka koli xD Co do naczepki to iele na zdjęciach nie widać, ale chyba jest lepiej niż tą drugą xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dwis Napisano 31 Marca 2008 Autor Share Napisano 31 Marca 2008 Kolego zwir3k naczepa jest koloru czarnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwir3k Napisano 1 Kwietnia 2008 Share Napisano 1 Kwietnia 2008 tylko mi chodziło, żeby kalkomanie czy co to tam jest zamalować ;) Bo z tego co widzę to jest biała xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 4 Września 2008 Share Napisano 4 Września 2008 Może się nie znam bo dopiero zaczynam z branżą ale ta naczepa bardzo mi się podoba. Ja osobiście nie mam do czego sie przyczepić. Brakuje tylko zdjęc przedstawiających tyłu tego ogonka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 4 Września 2008 Share Napisano 4 Września 2008 Siemka!! Naczepa spoko tylko mam pytanie czy czasem tył nie jest wymazany klejem chodzi mi o ostatnie zdjęcie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 4 Września 2008 Share Napisano 4 Września 2008 A mnie się bardzo podoba zestaw. Nawet z tą kalkomanią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 4 Września 2008 Share Napisano 4 Września 2008 Model fajny, nie mniej jednak musisz jeszcze trochę popracować nad czystością sklejania. I wypadałoby zaszpachlować i zeszlifować miejsca łączenia elementów, z których składają się ściany i dach naczepy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommi Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 Fajna naczepka Ci wyszła, w kilku miejscach możnaby coś poprawić, ale ogólnie jest super ps. też taką składam, narazie zrobiłem otwierane dzwi do ładowni i jakoś prace staneły. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi