Warsaw1944 Napisano 16 Lutego 2020 Share Napisano 16 Lutego 2020 Mam pytanko, jaki płyn do czyszczenia aerografu wybrać w przypadku farb celulozowych hataka orange line. I jaki wybrać w przypadku podkładu ammo of mig one shot. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinezol Napisano 16 Lutego 2020 Share Napisano 16 Lutego 2020 Z drogich to Cleanery np Mr.Hobby z tanszych Wamodu Tool Cleaner a z budzetowych Asetun z marketu budowlanego napszyklat tylko na uszczelki uwaga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 16 Lutego 2020 Share Napisano 16 Lutego 2020 Jak masz teflonowe uszczelki to każdy nitro jak i aceton wyczyści aero jak masz no właśnie co masz CHinola to uważać bardzo.Nie wiem co on ma tam zamontowane za iglicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warsaw1944 Napisano 16 Lutego 2020 Autor Share Napisano 16 Lutego 2020 A do tych farb celulozowych nada się tamiya airbrush cleaner? A do tego podkładu vallejo airbrush cleaner? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 16 Lutego 2020 Share Napisano 16 Lutego 2020 Powinien dać radę ale ten tamiyowski specyfik chyba dosyć drogo wychodzi spróbuj ten od wamoda Tool cleaner.Albo zwykły zmywacz do farb akrylowych wamoda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warsaw1944 Napisano 16 Lutego 2020 Autor Share Napisano 16 Lutego 2020 Bardzo dziękuję za odpowiedź. Ale co z tym podkładem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 17 Lutego 2020 Share Napisano 17 Lutego 2020 10 godzin temu, Warsaw1944 napisał: Bardzo dziękuję za odpowiedź. Ale co z tym podkładem? Rozwiń dokładnie pytanie kolego bo pytałeś o chemie do zmycia farb to podałem .Co chcesz do podkładu rozcieńczalnik zmywacz czy o co dokładnie chodzi o podkład? Chodzi Tobie też o to coś?To jest rozcieńczalnik właściwie zmywacz a nie podkład a do podkładu vallejo powinien się też nadać ten ich zmywacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warsaw1944 Napisano 17 Lutego 2020 Autor Share Napisano 17 Lutego 2020 (edytowane) Ok, dziękuję ci. A z tym poskładem chodziło mi o to, o co zapytałem w pierwszym pytaniu. Edytowane 17 Lutego 2020 przez Warsaw1944 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi