krzychu83 Napisano 16 Lutego 2020 Share Napisano 16 Lutego 2020 Witam Kupię jeden z zestawów Eduard 35803 lub 35325 do modelu Bm-13 Katiushy. Info proszę na PW lub mail fortipianek@wp.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 16 Lutego 2020 Share Napisano 16 Lutego 2020 No to już jest nas trzech Ty, birborkg i ja ,ale ja powinienem liczyć się potrójnie bo potrzebuję co najmniej trzech tych blaszek(chodzi mi głównie o deski rozdzielcze i brzechwy). Niestety Przyjacielu, na razie zapomnij, w Polsce ich nie ma, a Pepiki mają dziwną politykę i nie wiadomo kiedy (czy w ogóle) je ponownie wydadzą, ale czasem cuda się zdarzają. Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 23 Lutego 2020 Autor Share Napisano 23 Lutego 2020 a od ZIŁa 157 może podejdą? Cóż, chyba zostaję BM-13 od hobbybossa i przerabianie tej osłony kabiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi