figfan Napisano 1 Kwietnia 2008 Share Napisano 1 Kwietnia 2008 witam....własnie trafiła do mnie paczuszka z Singapuru...wiec na warsztat trafia teraz taki zestaw.... DRODZY KOLEDZY...jakimi kolorami malowac te mundurki poniewarz zawsze robiłem Niemców i filmówke a amerykanie to pierwszy mój temat w dziejach...bardzo prosze o pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arthur_szu Napisano 1 Kwietnia 2008 Share Napisano 1 Kwietnia 2008 FigFan - nie poradzę Ci bo to nie mój okres ale z zazdrością patrzę na ten zestawik życzę owocnej pracy i liczę na relację z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komix Napisano 1 Kwietnia 2008 Share Napisano 1 Kwietnia 2008 w zestawie DRAGON'a (US MARINES {khe sanh 1968}nr.3307) podają H303 akrylowa!(GUNZE SANGYO AQUUEOS HOBBY COLOR) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 3 Kwietnia 2008 Share Napisano 3 Kwietnia 2008 Kolorek nazwał się OG107. Proponuję znaleść w Necie fotki TCU i coś dorobić, Ja tak robiłem (ale mam sporo literatury). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ironkamil Napisano 4 Kwietnia 2008 Share Napisano 4 Kwietnia 2008 Jeżeli chodzi o pactrę to polecam a114,to kolor który jest podobny do nowego OG107, bo jak wiadomo mundury TCU szybko zmieniały kolory w vietamskich dżunglach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 29 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2008 panowie...mam jeszcze pytanie dotyczące pasa do spodni i ładownic....mianowicie..jaki kolor??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 30 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2008 oto mizerne zdjecia gotowej podstawy....wiec teraz czas zacząc zabawę z figsami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 30 Kwietnia 2008 Share Napisano 30 Kwietnia 2008 łoj.. chyba przesadziłeś z suchym pędzlem.. szczególnie na podłożu.. chyba lepiej by pasował efekt gliny lub jakiegoś wilgotnego błota fajnie odłażąca farba na chatce, w jaki sposób robiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 30 Kwietnia 2008 Share Napisano 30 Kwietnia 2008 Fazzy ma rację, wyglada jak skały. Proponowałbym jakiś pomarańczowawy pigment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ironkamil Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 Proponowałbym jakiś pomarańczowawy pigment. I jeszcze trochę sidoluxu i still water'a żeby zrobić kałuże I popraw ten kawałek szopy bo wygląda jak by była(ta szopa) zrobiona z miedzi i ła na niej patyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 Szopa jest właśnie elegancka, jakby pomalowana błękitno-zieloną farbą która bardzo odlazła! Popracuj nad podłożem nie nad szopką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi