figfan Napisano 1 Kwietnia 2008 Napisano 1 Kwietnia 2008 witam....własnie trafiła do mnie paczuszka z Singapuru...wiec na warsztat trafia teraz taki zestaw.... DRODZY KOLEDZY...jakimi kolorami malowac te mundurki poniewarz zawsze robiłem Niemców i filmówke a amerykanie to pierwszy mój temat w dziejach...bardzo prosze o pomoc... Cytuj
arthur_szu Napisano 1 Kwietnia 2008 Napisano 1 Kwietnia 2008 FigFan - nie poradzę Ci bo to nie mój okres ale z zazdrością patrzę na ten zestawik życzę owocnej pracy i liczę na relację z budowy Cytuj
komix Napisano 1 Kwietnia 2008 Napisano 1 Kwietnia 2008 w zestawie DRAGON'a (US MARINES {khe sanh 1968}nr.3307) podają H303 akrylowa!(GUNZE SANGYO AQUUEOS HOBBY COLOR) Cytuj
rtoipmodest Napisano 3 Kwietnia 2008 Napisano 3 Kwietnia 2008 Kolorek nazwał się OG107. Proponuję znaleść w Necie fotki TCU i coś dorobić, Ja tak robiłem (ale mam sporo literatury). Cytuj
Ironkamil Napisano 4 Kwietnia 2008 Napisano 4 Kwietnia 2008 Jeżeli chodzi o pactrę to polecam a114,to kolor który jest podobny do nowego OG107, bo jak wiadomo mundury TCU szybko zmieniały kolory w vietamskich dżunglach. Cytuj
figfan Napisano 29 Kwietnia 2008 Autor Napisano 29 Kwietnia 2008 panowie...mam jeszcze pytanie dotyczące pasa do spodni i ładownic....mianowicie..jaki kolor??? Cytuj
figfan Napisano 30 Kwietnia 2008 Autor Napisano 30 Kwietnia 2008 oto mizerne zdjecia gotowej podstawy....wiec teraz czas zacząc zabawę z figsami:) Cytuj
FAZZY_bez_humoru Napisano 30 Kwietnia 2008 Napisano 30 Kwietnia 2008 łoj.. chyba przesadziłeś z suchym pędzlem.. szczególnie na podłożu.. chyba lepiej by pasował efekt gliny lub jakiegoś wilgotnego błota fajnie odłażąca farba na chatce, w jaki sposób robiona? Cytuj
rtoipmodest Napisano 30 Kwietnia 2008 Napisano 30 Kwietnia 2008 Fazzy ma rację, wyglada jak skały. Proponowałbym jakiś pomarańczowawy pigment. Cytuj
Ironkamil Napisano 1 Maja 2008 Napisano 1 Maja 2008 Proponowałbym jakiś pomarańczowawy pigment. I jeszcze trochę sidoluxu i still water'a żeby zrobić kałuże I popraw ten kawałek szopy bo wygląda jak by była(ta szopa) zrobiona z miedzi i ła na niej patyna Cytuj
reggy Napisano 1 Maja 2008 Napisano 1 Maja 2008 Szopa jest właśnie elegancka, jakby pomalowana błękitno-zieloną farbą która bardzo odlazła! Popracuj nad podłożem nie nad szopką! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi