halset Napisano 26 Lutego 2020 Share Napisano 26 Lutego 2020 (edytowane) Takie cuś dostało mi się na gwiazdkę Nie krzyczeć za Mikołaja, nigdy w życiu jeszcze nie malowałem figurek Gdyby ktoś pytał o skalę - podstawka ma wielkość 8x8cm. Edytowane 26 Lutego 2020 przez halset 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 26 Lutego 2020 Share Napisano 26 Lutego 2020 Fajne wykonanie. Lufkę kma można było jakimś metalem pociągnąć. W pierwszym momencie mi się z Metal Slug skojarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 27 Lutego 2020 Share Napisano 27 Lutego 2020 Ode mnie za brak duzego wora z prezentami na masce nadsilnikowej. Za pomysl i wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 27 Lutego 2020 Autor Share Napisano 27 Lutego 2020 12 godzin temu, Adamo722 napisał: Ode mnie za brak duzego wora z prezentami na masce nadsilnikowej. Za pomysl i wykonanie A wiesz, że przeszło mi to przez myśl... Trudno, może w przypadku nadmiaru czasu się dorobi 19 godzin temu, panDespota napisał: Fajne wykonanie. Lufkę kma można było jakimś metalem pociągnąć. W pierwszym momencie mi się z Metal Slug skojarzyło Racja. Działo też możnaby w środku na czarno poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi