Super Moderator Marcin Rogoza Posted March 4, 2020 Super Moderator Share Posted March 4, 2020 Panowie, korci mnie zrobienie od podstaw jakiegoś polskiego niszczyciela ale podstawą musiałyby być solidne plany i dokumentacja. Coś polecicie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adams M1A1 Posted March 4, 2020 Share Posted March 4, 2020 A w jakiej skali? Proponuję ORP "Błyskawicę" jak dla mnie ,ze wszystkich polskich okrętów ma najładniejszą sylwetkę , no i można ją obejrzeć w realu co tez jest dużym plusem, a planów jest dużo podobnie jak podzespołów (Oerlikony, działa) Pozdr. A. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Posted March 5, 2020 Author Super Moderator Share Posted March 5, 2020 Skala to coś większego, może 1:200 / 1:100... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pxxx Posted March 5, 2020 Share Posted March 5, 2020 Ostatnio MO wydało plany Garlanda i Pioruna a i Hunty zostały narysowane. Czy te plany są idealne, nie wiem ale spokojnie zbudujesz w oparciu o nie dobry model. W tych przypadkach można korzystać z planów jednostek bliźniaczych. No ale Błyskawica i Grom są the best. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts