Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 4 Marca 2020 Super Moderator Share Napisano 4 Marca 2020 Panowie, korci mnie zrobienie od podstaw jakiegoś polskiego niszczyciela ale podstawą musiałyby być solidne plany i dokumentacja. Coś polecicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 4 Marca 2020 Share Napisano 4 Marca 2020 A w jakiej skali? Proponuję ORP "Błyskawicę" jak dla mnie ,ze wszystkich polskich okrętów ma najładniejszą sylwetkę , no i można ją obejrzeć w realu co tez jest dużym plusem, a planów jest dużo podobnie jak podzespołów (Oerlikony, działa) Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 5 Marca 2020 Autor Super Moderator Share Napisano 5 Marca 2020 Skala to coś większego, może 1:200 / 1:100... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 5 Marca 2020 Share Napisano 5 Marca 2020 Ostatnio MO wydało plany Garlanda i Pioruna a i Hunty zostały narysowane. Czy te plany są idealne, nie wiem ale spokojnie zbudujesz w oparciu o nie dobry model. W tych przypadkach można korzystać z planów jednostek bliźniaczych. No ale Błyskawica i Grom są the best. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi