DarkWing Napisano 15 Marca 2020 Share Napisano 15 Marca 2020 Witam Oto moje najnowsze dokonanie. Model jest nagrodą za wyróżnienie Ferrari F1 SF-70H ( Formuła1za Formułę 1 ) na Paprykarzu 2019. Jest to produkt Revella, nie najnowszy więc jakość wyprasek.... co najmniej nie powala. Model wykonany tylko i wyłącznie z tego co dał producent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 15 Marca 2020 Super Moderator Share Napisano 15 Marca 2020 Hmmm.... Mam mieszane uczucia... Sam model (wypraski) subtelnością nie grzeszą, to prawda. Wykonany PZP - dlatego też jakoś szczególnie nie powala, ale widać, że wyciśnięty prawie max z tego co można Prawie, bo jednak zyskałby ciut więcej, gdybyś mu poprzecierał kapcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 17 Marca 2020 Share Napisano 17 Marca 2020 (edytowane) Nie cierpię modeli pokazywanych w ten sposób.... Generalnie widzę czerwony bolid zalany lakierem, gdzie wszystko się błyszczy bardziej niż powinno... Sorry, że tak ostro i bez urazy, ale nie podoba mi się zwyczajnie a znając twoje modele wiem, że mogłeś i więcej i bardziej Edytowane 17 Marca 2020 przez Dorotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi