Marcin M. Napisano 22 Marca 2020 Share Napisano 22 Marca 2020 Model jest do pobrania ze strony i samodzielnego wydrukowania. Malowany akrylami. Spartolone malowanie twarzy, przez pomyłkę użyłem po drodze nie tego washa co było trzeba i musiałem sie salwować malunkami. Ale w sumie jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 22 Marca 2020 Share Napisano 22 Marca 2020 Fajna elfka Myslalem, że elfy są raczej niebieskawe ale syn podpowiada, że to smerfy są niebieskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 22 Marca 2020 Autor Share Napisano 22 Marca 2020 3 godziny temu, enten napisał: Fajna elfka Myslalem, że elfy są raczej niebieskawe ale syn podpowiada, że to smerfy są niebieskie hehe, raczej blade. Ale skoro Denzel mógł być strażnikiem na dzikim zachodzie, to i elfy są takie trochę opalone bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi