czes881 Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Wiatm wszystkich! Modelik to gotowiec Dragona 1/144 lekko podmalowany ,ma ok 5 cm wraz lufą;) pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JŚ Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Oj oj dopiero teraz dojrzałem ten bardzo ładny modelik. Niestety nie wiem na ile poczyniłeś zmian przy malowaniu, gdyż nie widziałem oryginalnego modelu. Ale generalnie bardzo ładny modelik, fajna podstawka. Ten zasobnik na tylnej płycie nadbudówki to Twoja idea?? Zimmerit chyba za duży jak na tą skalę, i jedyne co szpeci ten malutki a przez co piękny model to lufa MG 34 jest brzydka, szkoda, że jej nie zmieniłeś. Na kołach chyba zbyt mocno zapuściłem farbą i zaciemniło troszkę efekt. A skąd miałeś podstawkę, kupiona gotowa czy własna twórczość.... Bardzo mnie interesuję takowe brukowe podłoże... pod mojego Firefly... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zbyszek Posted May 27, 2008 Share Posted May 27, 2008 Model pierwsza klasa, na pierwszy rzut oka wydaje się że to skala 1:72 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czes881 Posted May 28, 2008 Author Share Posted May 28, 2008 Nic w modeliku nie przetabiałem tylko zrobiłem lekkiego washa i przetarłem na sucho. W tej skali bardzo cięzko pracuej się na detalach. Podstawka to też gotowczyk Skoro jest zinteresowanie to w wolnym czasie podrzucę więcej takiej drobnicy. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts