czes881 Napisano 4 Kwietnia 2008 Share Napisano 4 Kwietnia 2008 Wiatm wszystkich! Modelik to gotowiec Dragona 1/144 lekko podmalowany ,ma ok 5 cm wraz lufą;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 7 Kwietnia 2008 Share Napisano 7 Kwietnia 2008 Oj oj dopiero teraz dojrzałem ten bardzo ładny modelik. Niestety nie wiem na ile poczyniłeś zmian przy malowaniu, gdyż nie widziałem oryginalnego modelu. Ale generalnie bardzo ładny modelik, fajna podstawka. Ten zasobnik na tylnej płycie nadbudówki to Twoja idea?? Zimmerit chyba za duży jak na tą skalę, i jedyne co szpeci ten malutki a przez co piękny model to lufa MG 34 jest brzydka, szkoda, że jej nie zmieniłeś. Na kołach chyba zbyt mocno zapuściłem farbą i zaciemniło troszkę efekt. A skąd miałeś podstawkę, kupiona gotowa czy własna twórczość.... Bardzo mnie interesuję takowe brukowe podłoże... pod mojego Firefly... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 Model pierwsza klasa, na pierwszy rzut oka wydaje się że to skala 1:72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czes881 Napisano 28 Maja 2008 Autor Share Napisano 28 Maja 2008 Nic w modeliku nie przetabiałem tylko zrobiłem lekkiego washa i przetarłem na sucho. W tej skali bardzo cięzko pracuej się na detalach. Podstawka to też gotowczyk Skoro jest zinteresowanie to w wolnym czasie podrzucę więcej takiej drobnicy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi