PiotrNajda Napisano 28 Marca 2020 Share Napisano 28 Marca 2020 (edytowane) Drugi model w skali 1/24 który zaczołem już dość dawno temu i jeszcze nie skończyłem, ale chyba przerósł mnie trochę ogrom pracy jaki w to trzeba włożyć, ale nie żałuję bardzo dużo rzeczy było poprawiane po pare razy by jakoś wyglądały. Jestem już prawie na finiszu, a nadal jestem przerażony, finalnie model ma dostać układ esp8266 do kontroli wszystkich świateł. Edytowane 28 Marca 2020 przez PiotrNajda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrNajda Napisano 28 Marca 2020 Autor Share Napisano 28 Marca 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 28 Marca 2020 Share Napisano 28 Marca 2020 8 godzin temu, PiotrNajda napisał: ale chyba przerósł mnie trochę ogrom pracy jaki w to trzeba włożyć, ale nie żałóję bardzo dużo żeczy było poprawiane po pare razy by jakoś wyglądały. Naprawdę ? 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 28 Marca 2020 Share Napisano 28 Marca 2020 przerasta nie przerasta - kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 28 Marca 2020 Share Napisano 28 Marca 2020 Cześć, układ do świateł sam robiłeś? Myślę też o czymś takim, ale elektronika i sterowanie to nie moja bajka, wiec fajnie by bylo od kogos odkupic gotowy uklad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrNajda Napisano 28 Marca 2020 Autor Share Napisano 28 Marca 2020 @Rabbit666 światła będą ręcznie otwierane, choć myślałem nad silnikiem (w sumie już wszystko zamówiłem więc może jeszcze zamątuje w gto) Układ to esp8266 jest gotowym modułem wifi wystarczy napisać kod co też nie jest mega trudne (pierwszy raz miałem z tym styczność przy tym modelu) Tu przykład pierwszego kodowania https://photos.app.goo.gl/A2aEFfEhxN9jnh7e8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 28 Marca 2020 Share Napisano 28 Marca 2020 A jak rozwiazesz kwestie zasilania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrNajda Napisano 28 Marca 2020 Autor Share Napisano 28 Marca 2020 (edytowane) Cr2032 starczy i wszystko się zmieści pod maską lub z tyłu Edytowane 28 Marca 2020 przez PiotrNajda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi