MichalZ Napisano 30 Marca 2020 Share Napisano 30 Marca 2020 Witam, poszukuję Rosomaka IBG takiego jak na zdjęciu wraz z dodatkami które zrobił Flachenty.Interesują mnie wszystkie ew. Bez kół. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 30 Marca 2020 Share Napisano 30 Marca 2020 Wisi chyba na allegro za 350 zł. Ostatnio mi się nawinął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalZ Napisano 30 Marca 2020 Autor Share Napisano 30 Marca 2020 Teraz, mandrivecs napisał: Wisi chyba na allegro za 350 zł. Ostatnio mi się nawinął. Ten z allegro ma tylko dodatki Mastera i kalki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalZ Napisano 3 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2020 Zadowolę się również samym zestawem przecinaków do Kabli. Pozdrwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi