Actros Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 Czy ma ktoś zdięcia cysterny STATOIL ?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 W internecie znalazłam na razie tylko 2 zdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 5 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2008 Dzięki adize jak jeszcze jakieś znajdziesz pokarz ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 Mam jedną fotkę i to na solówce, ale moze Ci się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwir3k Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 chodzi ci tylko o naklejki jak tak to u mojego taty na parkingu stoi to moge pod kątem foty popstrykać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 5 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2008 Też możesz naklejki porobić oki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 A kolego Actros, co Ty znow za zestaw kombinujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 6 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2008 Robię cysternę STATOIL i chyba do niej zrobię Super Actrosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 6 Kwietnia 2008 Share Napisano 6 Kwietnia 2008 Proszę, oto następna część moich znalezisk: Choć nie jest to 1:1, to może Ci się przyda: Tu jeszcze taka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 6 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2008 A tez statoil ale cysterna z paliwem Suprema to jest taka granatowa z pomarańczowym napisem STATOIL ???? A to mi też fajne pomysły podsunęło.......:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad1 Napisano 6 Kwietnia 2008 Share Napisano 6 Kwietnia 2008 A słyszałem że będziesz robił przyczepę z rury...chociaż nie wiem jakiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 6 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2008 Z takiej rury: To mam za darmo bo mama jest krawcową i od materiałów mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 6 Kwietnia 2008 Share Napisano 6 Kwietnia 2008 Nie polecam. Ni cholery nie idzie tego kształtować/szlifować chyba, że wymoczysz ją w Super Glue Polecam rynnę wavin 90mm z pcv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 6 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2008 To maluje białą pędzlem dużym i to wsiąknie potem papierkiem już patrzałem idzie wygładzić ,ale do tematu ma ktoś fotki cysterny z paliwem Suprema ???? :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 6 Kwietnia 2008 Share Napisano 6 Kwietnia 2008 Actros radzę posłuchać Pretoriana, plastykowe rury są o niebo lepsze niż jakiś szajs papierowy , pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 7 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2008 Dobra posłucham lepszych modelarzy a gdzie można kupić w jakim sklepie?????? Pozdrawiam Actros. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 7 Kwietnia 2008 Share Napisano 7 Kwietnia 2008 Nareszcie dotarło... Z tamtej rury byś nic nie zrobił. Taką rurę plastikową możesz kupić w Castoramie, Praktikerze czy innym sklepie budowlanym Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 7 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2008 Dobra dobra , ale do tematu czy ma ktoś te fotki napewno mi pomogą..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Kwietnia 2008 Share Napisano 7 Kwietnia 2008 Actros rura, rurą... A masz pomysł na "dekle"? Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 7 Kwietnia 2008 Share Napisano 7 Kwietnia 2008 Preatorian pamietaj ze tamte dekle to bym ja kiedys chciał , a dekle zrobić mozna z ... no własnie z czego ;/ , preatorian pamietam ze kombinował z jakimis zakretkami itp . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 7 Kwietnia 2008 Share Napisano 7 Kwietnia 2008 Pretorian kombinował z dekli od "Puchatka" takie kakao... Właśnie ide sobie je zrobić , pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 14 Kwietnia 2008 Share Napisano 14 Kwietnia 2008 Dziś, będąc w sklepie, zauważyłam przy stacji benzynowej cysternę Statoil. Wykonałam parę fotek (niestety komórką). Jakość słaba, ale zaawsze cośtam widać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 16 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2008 Dzięki za te zdiecia Adize. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi