mandrivecs Napisano 8 Kwietnia 2020 Share Napisano 8 Kwietnia 2020 Poszukuję tytułowego Tamiya 35230 U.S. 40 Ton Tank Transporter "Dragon Wagon" (1:35). W grę wchodzi wymiana na inne modele z mojej strony. Jeśli komuś zalega w magazynie to proszę o info. Ze swojej strony oferuję współczesną kołową i gąsienicową pancerkę. Kontakt przez PW! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 11 Kwietnia 2020 Share Napisano 11 Kwietnia 2020 https://www.mojehobby.pl/products/US-40-Ton-Tank-Transporter-Dragon-Wagon.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 11 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2020 Moje hobby się nie wymienia! Ale dzięki za link, za chęć pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 11 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2020 Jak by Ci przeszła ochota to pisz na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 11 Kwietnia 2020 Share Napisano 11 Kwietnia 2020 (edytowane) Mignął mi na Allegro.. https://allegro.pl/oferta/1-35-samochod-ciezarowy-m26-tamiya-35244-6812532555 Edytowane 11 Kwietnia 2020 przez piotrkur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 12 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2020 M26 mam! Poluję jeszcze na zestaw z lawetą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 12 Kwietnia 2020 Share Napisano 12 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, Spotter napisał: To jest M26, czyli sam ciągnik. A M40 to ciągnik z lawetą. Znacząca różnica. Różnicą jest chyba tylko laweta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 12 Kwietnia 2020 Share Napisano 12 Kwietnia 2020 18 minut temu, Spotter napisał: Znaczy pojazd jest ten sam, tylko M26 to ciągnik. Ma ramię, hak i ciągnie inne pojazdy. Zaś Dragon Wagen (nie M40, moja pomyłka, chodzi o 40t) ma zabudowę i możliwość ciągnięcia lawety. Technicznie różnica niewielka, modelarsko to są dwa inne modele. I wszystko jasne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi