DarkWing Posted April 14, 2020 Share Posted April 14, 2020 Witam Ostatnio została podjęta decyzja o rozbudowie kolekcji motorów. Mam jednak już za dużo modeli i części z nich chętnie bym się pozbył, a ponieważ ze sprzedażą to wiadomo jak jest, więc zakiełkował mi taki pomysł. Wymiana: gotowy, zbudowany przeze mnie model za model motocykla - nowy nie ruszony. Póki co do wymiany czołgi: - czołg Pz 38t - 1:16 Panda - za modele o równowartości 800,00 zł - czołg Renault FT-17 - 1:16 Takom - za modele o równowartości 900,00 zł - czołg T-72 - 1:16 Trumpeter - za modele o równowartości 900,00 zł - czołg T-34/85 - 1:16 Trumpeter - za modele o równowartości 1.200,00 zł. Za modele o równowartości np. 900,00 zł czyli 9 modeli po 100 zł, lub 6 modeli po 150 zł itp., liczy się suma cen poszczególnych modli. Mile widziane Tamiya i Hasegawa. Mogą być Aoshima. Fujimi ostatecznie. Jakie motory - do ustalenia indywidualnie - tak aby się nie powielały z już posiadanymi. Być może komuś zalega w magazynie i taka forma wymiany go zainteresuje.... A może coś innego z mojej kolekcji, jeśli coś widziałeś w moim warsztacie lub galerii i chciałbyś to posiąść - pisz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts