Bartishio Napisano 15 Kwietnia 2020 Share Napisano 15 Kwietnia 2020 Witam, Jest to mój pierwszy model w życiu więc pewnie będzie obrzydliwy i słaby Ale każdy kiedyś zaczynał. Chcę pisać tą relację aby dowiedzieć się od innych doświadczonych modelarzy jak to robić. Już trochę robiłem ale miałem dość dużą przerwę i wymyśliłem że będę robił relację. Mam nadzieję że jakoś mi on wyjdzie. Wybrałem akurat ten model bo był najtańszy☺ więc chyba jest też prosty. Będę używał farb akrylowych Vallejo i klejów tamiya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartishio Napisano 15 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2020 To jest podwozie i osie Silvi które skleiłem i pomalowałem przed przerwą. Dziś przygotowałem do sklejania i malowania felgi i układ wydechowy. Mam jeszcze pytanie czy podkład jaki jest na zdjęciu jest dobry? Te jasne miejsca to tylko odbicia światła. Nie są to nie domalowane miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 16 Kwietnia 2020 Share Napisano 16 Kwietnia 2020 W dniu 15.04.2020 o 12:19, Bartishio napisał: Jest to mój pierwszy model w życiu więc pewnie będzie obrzydliwy i słaby Nie wychodź z takiego założenia. Staraj się wszystko robić pomału i uważnie. Cierpliwość i dokładność to podstawa. Podkład jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi