Stojkovic Napisano 1 Maja 2020 Share Napisano 1 Maja 2020 (edytowane) Po półtorarocznych zmaganiach ukończyłem budowe modelu Hondy Civic zespołu Punisher Rally Team w składzie Łukasz Ulman i Paweł Czerkaski. Model posiada oświetlenie. Kalki z MF Zone. Drzewka i krzewy to produkty Joefix Studio. Edytowane 1 Maja 2020 przez Stojkovic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 1 Maja 2020 Share Napisano 1 Maja 2020 Jakoś tak to auto nie pasuje do otoczenia... Opony czyste. Całe czyste a stoi na drodze z błotem.. Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 1 Maja 2020 Share Napisano 1 Maja 2020 I jeszcze jedna uwaga..Niby jest w ruchu/wnioskując po lewej oponie / a gdzie jest kierowca? Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 1 Maja 2020 Share Napisano 1 Maja 2020 I jeszcze jedna uwaga..Niby jest w ruchu/wnioskując po lewej oponie / a gdzie jest kierowca? Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Przepraszam.... Widać ledwo na pierwszym zdj. Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 1 Maja 2020 Autor Share Napisano 1 Maja 2020 Opony były brudzone, ale nie zawsze to widać na fotkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 5 Maja 2020 Share Napisano 5 Maja 2020 Jeżeli chodzi o sam samochód to słabo wyszedł... Podstawka fajna, pomysł też .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 24 Maja 2020 Autor Share Napisano 24 Maja 2020 Pełna zgoda. Sporo się nauczyłem przy tym modelu metodą "na błędach". Ale cywile coraz bardziej mi się podobają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi